Ervaringen

 


“Ook heeft ze me van een aantal fysieke klachten afgeholpen.”

Een behandeling van Annemijn is een speciale ervaring. Allereerst stelt ze je op je gemak en heb je echt het gevoel in goede en capabele handen te zijn. Haar salon is ook een fijne ruimte om in te zijn. Tijdens een van onze behandelingen heb ik mijn eerste echt spirituele ervaring ondergaan. Het was bijzonder en prettig. Ook heeft ze me van een aantal fysieke klachten afgeholpen, waarvoor ik al langere tijd onder behandeling was van een arts. Annemijn is the real deal!
– Anca“Wat ik zo fijn vind is dat je heerlijk ontspannen kan gaan liggen en los kan laten.”

De treatments die Annemijn me heeft gegeven waren allemaal anders, maar even bijzonder!
Ze voelde meteen waar m’n pijnpunten zaten. Wat ik zo fijn vind is dat je heerlijk ontspannen kan gaan liggen en los kan laten, gewoon maar kijken wat er komt. Soms was het een meer rustige behandeling en zag ik bv mooie kleuren. Voelde ik me energiek. Andere keren was het wat intenser en moest ik juist even bijkomen na afloop.

Het is ook een mooie manier om wat dichter bij jezelf te komen en te ‘voelen’.
Niemand weet het antwoord, maar dat er ‘meer’ is tussen hemel en aarde en dat we uit energie bestaan weet ik wel en dat ervaar je bij Annemijn!
– Angela“ik merk vooral een vermindering van geestelijke en lichamelijke vermoeidheid”

Na een behandeling van Annemijn merk je direct een wezenlijk verschil. Je voelt je meteen ‘meer in verbinding’ met je lichaam en ik merk vooral een vermindering van geestelijke en lichamelijke vermoeidheid. Elke sessie is anders en tijdens de behandeling blijkt elke keer weer welke klachten of gebieden aandacht nodig hebben. Ik kan iedereen zeker een behandeling aanraden om zelf te ervaren hoe positief je lichaam en geest hierop reageren!
– Roel“Ouder worden gaat vanzelf. Persoonlijk groeien is een keuze.”

Annemijn is ontspannen, opgewekt en staat met haar beide benen op de grond. Haar behandelingen hebben mij vooruit geholpen. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen en het is rustiger in mijn hoofd. De behandeling zelf is relaxed en bijzonder en ze legt je letterlijk in de watten.

Ouder worden gaat vanzelf. Persoonlijk groeien is een keuze.
– Matthijs“En het bizarre is, sinds ik bij Annemijn ben geweest heb ik er weer zin in om mijn businessplannen op te pakken. Superfijn!”

Ik ging de behandeling bij Annemijn in met een gerichte vraag: ‘Hoe komt het dat ik me zo geblokkeerd voel en er niet vol voor kan gaan?’ Vol voor mn eigen bedrijf waarin ik vrouwen wil coachen zich zelf op de eerste plek te zetten in hun leven. Als ik daar vol voor ga betekent het dat ik mijn hart helemaal open moet stellen. Dat vind ik enorm spannend. Bij Annemijn op de bank ervaarde ik complete ontspanning en een rust die ik zelden voel. Ik kon alle belemmeringen loslaten.

Naast dat het dus heel louterend werkt, is het ook een fantastische spirituele ervaring. Ik voelde dat Annemijn mij vleugels gaf. Heel bijzonder. En het bizarre is, sinds ik bij Annemijn ben geweest voel ik weer kriebels in mijn buik en heb ik er weer zin in om mijn businessplannen op te pakken. Superfijn!
– Trijnie“Annemijn is een bijzonder en oprecht mens. Ik ben blij dat wij elkaar ontmoet hebben.”

Ik heb altijd geloofd dat er meer is dan dat wij kunnen zien. De behandelingen van Annemijn geven mij hier een bevestiging van. Tijdens haar behandeling neemt ze je mee op ontdekkingsreis. Een reis waar zij jouw verloren energie en herinneringen terug brengt. Annemijn is een bijzonder en oprecht mens. Ik ben blij dat wij elkaar ontmoet hebben.
-Renee“Voor mij zijn na de behandelingen veel puzzelstukjes op zijn plek gevallen…”

Ben nu een paar keer bij Annemijn geweest. Iedere keer weer een bijzondere ervaring. Allereerst wil ik zeggen dat Annemijn een ongelofelijke lieve, warme en spontane vrouw is die je meteen op je gemak stelt en heel toegankelijk is. Mijn beleving van de behandeling is iedere keer ander geweest. Annemijn beweegt door de ruimte en dan vertelt zij wat zij voelt, welke energieën zij voelt stromen, welke blokkeren en met welke zij aan de slag gaat. Het grappige is dat je dat dan ook in je lichaam voelt gebeuren, warm of koud krijgen. Ook mooie beelden en kleuren in je hoofd. Bij het napraten ontdekten wij een keer dat we hetzelfde hadden voorbij zien komen, hoe bijzonder is dát!
Voor mij zijn na de behandelingen veel puzzelstukjes op zijn plek gevallen en ik heb nu een bewustere en andere kijk op het leven, niet alleen naar de buiten toe maar ook naar jezelf. Vooral dat laatste is een heel fijn gevoel. Annemijn is voor mij een bijzondere vrouw en ik ben haar dankbaar voor de mooie inzichten die ik van haar heb ontvangen!
-Jacqueline“Na mijn bezoek aan Annemijn merk ik dat ik minder hoofdpijnen heb en ik meer tot rust kom.”

Mijn ervaring met Annemijn was zeer aangenaam!

Ik heb het syndroom van Tolosa-Hunt, een verlamming aan mn oog die ook hoofdpijnen veroorzaakt. Ik liep bij een neuroloog en ben een week opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Na mijn bezoek aan Annemijn merk ik dat ik minder hoofdpijnen heb en ik meer tot rust kom.

De behandeling geeft mij echt meer rust en ik krijg er zelfs meer en goede energie van.
Annemijn is een heerlijk mens en een ster in haar vak.
Het was een fijne beleving.

Bedankt daarvoor.
Liefs Kristel“..ik zou het allemaal gaan ervaren. En dat deed ik en dat was fijn.”

Annemijn is een fijn en warm persoon. Na een behandeling voel ik mij opgelucht/verlicht. Dit gevoel blijft aan tot enkele weken na de behandeling. De eerste keer had Annemijn weinig woorden nodig om uit te leggen, ik zou het allemaal gaan ervaren. En dat deed ik en dat was fijn. Tijdens de behandeling neemt ze je mee in waar ze mee bezig is. Ook dat heb ik als prettig ervaren.
– Eline“Na de eerste behandeling gaat het nu al zoveel beter en begint hij weer lekker tegendraads en plagerig te doen.”

‘Na één behandeling bij Annemijn is mijn zoon enorm opgeknapt. Hij is erg gevoelig en daardoor heeft hij soms last van angst en spanningsklachten en zelfs hyperventilatie. Na de eerste behandeling gaat het nu al zoveel beter en begint hij weer lekker tegendraads en plagerig te doen, zoals het hoort bij een echte puber ;-)’

– Merel, moeder van Jack“Annemijn is een heerlijk mens, vrolijk en heel nuchter.”

Onlangs ben ik uitgevallen op werk omdat ik op het randje van een burnout stond. Mijn leidinggevende vroeg me of ik openstond om eens op spiritueel niveau te kijken wat mij kon helpen en hij gaf me het nummer van Annemijn. Nadat ik gelezen had wat zij deed heb ik direct een afspraak gemaakt.
Ik heb nu 3 behandelingen gehad en dat waren hele bijzondere ervaringen. Annemijn is een heerlijk mens, vrolijk en heel nuchter. Wat zij kan is heel bijzonder en kan ik iedereen aanraden. Je moet het echt over je heen laten komen en zelf ervaren. Wat het mij gebracht heeft is dat ik weer veel meer energie heb en dat ik een stuk rustiger en zekerder van mezelf ben.

– Marissa“Ik maak mij nu niet meer zo druk om wat andere mensen van mij vinden.”

Wat ik super chill vind is dat ik nu meer zelfverzekerd ben! Ik maak mij nu niet meer zo druk om wat andere mensen van mij vinden. En ik vind ‘t makkelijker om keuzes te maken. Het is super fijn dat ik gewoon naar Annemijn kan gaan zonder alles te bespreken! Want daar heb ik niet altijd zin in. Maar als ik iets wil bespreken kan dat altijd! Het is fijn dat Annemijn mij begrijpt en mij ziet zoals ik ben. Doordat Annemijn mij dingen uitlegt en voorbeelden geeft….zie ik nu in dat ik verder ben dan mn leeftijdgenootjes. Ik weet nu beter wie ik ben…en dat is echt super fijn!

– Tess

“De dag na mijn behandeling voelde alles erg goed en energiek en vooral ook lichter.”

Al vanaf dat ik jong was, wist ik dat er meer moest zijn dan alleen wat we zien. In de afgelopen jaren kwam ik af en toe bij mensen die zich daar meer in hadden ontwikkeld en was ik elke keer weer verbaasd over wat ze me konden vertellen. Ook zijn er momenten toen ik lekker in mijn energie zat dat ik zelf positief verrast werd door mijn eigen intuitie. Met intensief werk als ondernemer en een fijn maar druk gezin met 3 kids merkte ik dat ik steeds meer in mijn hoofd ging zitten en langzaam bewust werd van blokkades in mijn energie, en ook pijnlijke plekken in rug en schouders merkbaar werden. Een jaar geleden kwam ik via een goede vriend terecht bij Annemijn.

Mijn eerste ervaring bij haar was heel bijzonder. Allereerst lag ik als nuchter persoon op de relaxte behandeltafel in een hele goede sfeer in afwachting van wat er komen gaat. Zou ik wat voelen of zien? Ik wist eigenlijk niet eens echt wat een energetische behandeling precies inhield laat staan wat ik moest verwachten. Annemijn gaat op een klein afstandje aan de slag en ik probeerde mij volledig te ontspannen, het ene moment gaat dat beter dan de andere. Maar al vrij snel golfde er verschillende stromen energie door mij heen die moeilijk te omschrijven zijn. Soms voelde het als kippevel, andere momente voelde het als een tintelende stroom door mijn lijf. Soms zakken je gedachten in het nu andere momenten zag ik patronen en energiegolven visueel voorbijkomen terwijl mijn ogen dicht waren. Soms voelde het ineens koud gevolgd door een warme gloed. Een aantal keer kwam opeens een verdrietige emotie uit het niets waardoor ik moest huilen en het volgende moment was dat weer volledig weg. Elk moment en ook beide keren dat ik geweest ben voelde het anders. De eerste keer kwam bijvoorbeeld spontaan het gezicht van mijn allang overleden opa voorbij met een golf van emotie en voelde hij voor het eerst in jaren heel dichtbij terwijl ik al heel lang niet eens meer aan hem gedacht had.
De laatste keer dat ik geweest ben voelde en zag ik veel donkere energie voorbij trekken waarna opeens alles veel lichter over kwam. Het is voor mij lastig te omschrijven, je moet het zelf ervaren en voor ieder zal het anders zijn. De dag na mijn behandeling voelde alles erg goed en energiek en vooral ook lichter, ik voelde letterlijk de energie weer door mijn lijf stromen. Voor mij is het moeilijk te bevatten wat ze precies doet en oplost op energetisch niveau, maar het resultaat voelt erg prettig en ik sta een stuk beter in contact met mijn gevoel en intuitie. Dat mijn positieve energie weer beter liep was direct te merken aan mijn 4 jarige dochtertje, zij trok in tegenstelling tot de weken ervoor direct naar mij toe en wij waren direct de beste vriendjes 🙂
Ook weken na de behandeling voelde ik me lichter en kon ik regelmatig een golf van energie voelen.

Hoe je ook in je vel zit, ik zou zeker aanraden een keer een energetische sessie bij Annemijn te gaan ervaren.
– Jorrit“Je voelt je lichter worden, alsof ze overbodige of negatieve ballast overboord gooit.”

Annemijn is een heerlijk open, vrolijk en gezellig mens! Dat heb je meteen door als ze de deur voor je open doet en haar positieve energie je tegemoet straalt. Lekker down to earth! Helemaal niet zweverig, wat je toch vaker wel ziet bij mensen die energetisch behandelen. De behandeling zelf is erg ontspannen en fijn. Op een afstandje (afhankelijk van welke aura-laag ze bezig is, heb ik mij laten vertellen) is ze met je bezig. Het is lastig onder woorden te brengen wat ik gevoeld heb, maar ik voelde duidelijk dat ze met mijn uhm… onderbewustzijn!? aan het sleutelen is. Je voelt je lichter worden, dat is denk ik de beste omschrijving. Alsof ze overbodige of negatieve ballast overboord gooit. Dat gevoel houd ik dan een paar dagen. Ik raad Annemijn aan voor iedereen die open staat of open durft te staan. Je knapt er namelijk altijd van op.
– Armand“Ook is de kans groot dat je na de sessie het gevoel hebt alsof er, bijna letterlijk, een last van je schouders valt.”

Annemijn geeft bijzondere behandelingen ze zijn naast effectief en zinvol ook nog eens aangenaam, gezellig en ontspannend. Dit komt enerzijds door Annemijn als prettige en betrokken persoon en anderzijds door haar kennis en kunde op het gebied van energetische therapie.“Mijn jongste kind gaat ook naar Annemijn, zij vindt het fijn om dingen te verwerken zonder er over te hoeven praten.”

De behandelingen van Annemijn zijn bijzonder. Ze hebben mij geholpen meer rust in mijn hoofd te krijgen. Doordat m’n hoofd weer lekker opgeruimd is merk ik dat ik veel positiever ben en daar ben ik zo blij mee! Ook merk ik dat ik veel meer energie heb gekregen. Het heeft veel verandering gebracht voor mij en m’n gezin.

De behandeling zelf vind ik ontspannen en fijn. Het is zo heerlijk als je de warmte van energie door je lichaam voelt stromen. Het is lastig te omschrijven wat je kan ervaren tijdens een behandeling. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik het als heel bijzonder en relaxed heb ervaren.

Ik ben blij dat ik bij Annemijn een paar behandelingen ben ondergaan. Na elke sessie voel ik mij direct weer beter in m’n vel zitten! Doordat ik meer in balans ben, is mijn gezinsleven ook weer meer in harmonie. Sterker nog mijn jongste kind gaat ook naar Annemijn toe, zij vindt het fijn om dingen te verwerken zonder er over te hoeven praten.
– Fleur“Ik kan gerust zeggen dat ik bij Annemijn de fijnste en effectiefste behandelingen heb.”

Zodra je binnen stapt bij Annemijn voel je de rust op je af komen. Na mijn eerste behandeling voelde ik alle negativiteit van mij afgeleiden en kwam er meer ruimte voor de rust. Ik sta na de behandelingen meer open voor alles om me heen, maar weet mezelf ook beter te beschermen en me gevoel te herkennen en accepteren. Ik kan gerust zeggen dat ik bij Annemijn de fijnste en effectiefste behandelingen heb.
Ik ben energieker na de behandelingen en heb veel meer geduld voor mezelf en mijn welzijn!!
– Julia“De dagen erna zie ik alles wat scherper, sta ik weer meer in mijn kracht en maak ik stappen in mijn persoonlijke doelen.”

Ik ben nu al een paar keer bij Annemijn geweest voor een energetische behandeling en ik ben daar heel enthousiast over! Ik voel me altijd heel erg thuis bij haar. Door haar authentieke, spontane en humorvolle houding, nodigt ze mij uit om ook vooral lekker mijzelf te zijn en alles te delen/vragen wat er in me omgaat.

Ik kamp al een tijdje met een zeer laag energieniveau (door zaken die thuis en op mijn werk spelen) en ik had altijd het gevoel dat ik het zelf wel kon ‘fixen’ door even wat rustiger aan te doen of af en toe wat tijd voor mezelf te plannen, maar ik merkte dat ik wel een extra duwtje in de rug kon gebruiken en ik koos ervoor dit via een energetische behandeling te doen.

Ik ben heel blij met deze keuze! Tijdens de behandeling lig je in een comfortabele houding en gaat Annemijn met je aan de slag. Ik voel soms letterlijk de ‘zware’ energie door mijn benen afgevoerd worden, wat weer ruimte maakt voor lichtere energie en ontspanning. Ook komt ze soms wat blokkades tegen die indirect gekoppeld zijn aan persoonlijke stukken waar ik nog aan kan werken, zoals het meer uitspreken van mijn behoeftes en het aangeven van mijn grenzen.

De behandelingen zetten onbewust veel in werking, in positieve zin. De dagen erna zie ik alles wat scherper, sta ik weer meer in mijn kracht en maak ik stappen in mijn persoonlijke doelen. Dit doe ik grotendeels zelf, maar ik weet zeker dat de behandelingen en de gesprekjes met Annemijn direct na de behandeling het proces versnellen.

Ook ben ik blij dat ik via Annemijn mijn eigen spiritualiteit steeds meer aan het ontdekken ben. Ik weet dat ik het in mij heb, alleen ben ik nog op zoek naar hoe ik dit verder kan ontwikkelen.
De gesprekken met Annemijn hierover, samen met goede tips en suggesties, helpen mij enorm op weg!

Bedankt hiervoor, Annemijn! ❤️

– Kimberly“De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust ervaar..”

De behandelingen die Annemijn geeft zijn magisch! Zonder aanraking kan zij blokkades wegnemen zorgen dat energie weer gaat stromen, heel bijzonder…De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust ervaar (zo fijn!) waardoor ik veel beter in mijn vel zit en ben ik nu meer in verbinding met mijn gevoel. Ik ben heel dankbaar dat Annemijn op mijn pad is gekomen en kijk nu al uit naar een volgende behandeling.

– Liefs Priscilla“Na ruim anderhalf uur kwam ik van de behandeltafel en alles was helder. Vol energie, blijdschap en een opgeruimd gevoel ging ik heerlijk relaxed naar huis!.”

Voordat ik Annemijn ontmoette, had ik al veel geprobeerd om tot volledige ontspanning en harmonie met mezelf te kunnen komen. Geen enkele dokter Rossi (psycholoog) is het gelukt. Annemijn kreeg het voor elkaar! Enigszins nerveus kwam ik binnen lopen en vanaf dat moment gebeurde er al van alles met me. Geuren, kleuren, ontspanning maar vooral niet hoeven praten. Dat was zo’n ontzettend nieuwe ervaring voor mij. Annemijn liep om me heen en ik werd steeds meer Zen. Ik kwam van minuut tot minuut dichterbij mezelf, mijn hoofd dat volledig vol zat met allerlei spanningen, opgebouwde spanning in mijn lichaam, verdwenen als sneeuw voor de zon! Ik voelde me steeds lichter worden, Magic! Na ruim anderhalf uur kwam ik van de behandeltafel en alles was helder. Vol energie, blijdschap en een opgeruimd gevoel ging ik heerlijk relaxed naar huis! Inmiddels heb ik drie behandelingen gehad en nummer 4… Ja die is al heel snel! Kan niet wachten! Ik raad het iedereen aan, Het is echt fantastisch en wat het allermooiste eraan is, je hebt direct resultaat en dat is uiteindelijk waar ik naar op zoek was.

-Groetjes Esther“Hij is nu een paar keer geweest en ik zie echt een verschil..”

Als moeder wil je dat het goed gaat met je kind. Het is belangrijk dat je dan zelf ook lekker in je vel zit, want kinderen voelen dat, ook al spreek je misschien niet alles uit.
Eerst ben ik zelf een paar maal bij Annemijn geweest om tijdens een periode van overspannenheid meer rust te ervaren (wat goed is gelukt omdat ik zelf die ontspanning nergens meer in kon vinden, maar wel bij Annemijn).

Mijn (puber) zoon is net zo gevoelig als ik en kan soms zijn opgehoopte spanning en emotie niet kwijt, zelfs niet met sporten. Hij is nu een paar keer geweest en ik zie echt een verschil. Alsof hij wat meer opgelucht is. Annemijn legt hem veel uit en geeft ook tips waar hij wat mee kan. Zo fijn voor hem om zonder echt te moeten praten, want dat doen pubers soms niet graag, zich toch lekkerder in zijn vel te voelen.

– Sophie

 


Wil je ook je ervaring delen?