De goed-voor-elkaar-show, of toch niet?

Je denkt alles op orde te hebben: fijn huis, leuk werk, een partner, misschien een gezin, gezellige vrienden… Klinkt fantastisch. En toch, voel je je niet gelukkig. Hoe kan dat?
Om meteen maar de diepte in te duiken, als je alles voor elkaar lijkt te hebben en je voelt je toch niet happy dan is het de hoogste tijd om weer contact te maken met je ziel. Veel mensen vergeten namelijk om regelmatig écht contact te maken met zichzelf. En zodra je te weinig in contact bent met jezelf verlies je de goede samenwerking met je eigen ziel. Als je niet volledig in verbinding bent met je ziel dan kun je een leegte in jezelf ervaren. Alsof je niet helemaal compleet bent. En daar word je niet gelukkig van.
Dus als je een prima leven lijkt te hebben, kan het maar zo dat je ondanks dat toch onrust ervaart of een leegte in jezelf. Het mooie is dat je hier zelf invloed op hebt, omdat jij alleen verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt in jouw leven. En als jij weer in contact bent met je ziel, heb je ook weer inzicht in je zielenmissie. Je voelt dan ook beter of je partner, je werk en je vrienden bijdragen aan jouw missie en je voldoening geven.
Als je echt zielscontact hebt, leef je weer vanuit je hart! En dat maakt pas echt gelukkig. Helemaal van binnenuit.
Remember who you are!!!✨