Energiezuigers

Jij hebt vast ook dagen waarop je laag in je energie zit. Dat je moe bent en weinig zin hebt om wat dan ook te ondernemen. Dit gevoel is frustrerend en maakt je lamlendig. 

Maar weet je ook dat je voor een deel zelf je energieniveau in de hand hebt? Veel mensen zijn zich daar nog niet van bewust. Je leefomgeving is namelijk van grote invloed op jouw levensenergie. Sommigen situaties, mensen of werkzaamheden leveren je nu eenmaal geen energie. Ze kosten je zelfs energie. Dat is niet oké. Daarom is het van belang om inzicht te hebben in wat je energiegevers zijn wat voor jouw energiezuigers zijn!

Het kan zelfs zo zijn dat bepaalde situaties, mensen of werkzaamheden je zoveel veel energie kosten dat je in een burn-out raakt. Dat wil je natuurlijk voor zijn. Het is daarom aan jou om te (h)erkennen wat en wie jouw energiezuigers zijn!

Hoe super zou het zijn om jezelf hiertegen te kunnen beschermen? Bijvoorbeeld zoals je dat ook doet met je gevoelige digitale informatie.

Je gebruikt vast een sterk wachtwoord voor alle privé zaken op je pc. Zo’n zelfde trucje kan ik je leren om niet iedereen in jouw energieveld te laten komen. Dat is namelijk van jou en privé! Jij bepaalt uiteindelijk met jouw wachtwoord wie of wat wel en niet mogen toetreden tot jouw energieveld. Zo zorgen wij er samen voor dat alleen die dingen die jij oké vindt in jouw systeem binnen komen! En mogen meeliften in jouw leven.

Wil jij ook een wachtwoord om je energiezuigers tegen te houden?

Maak dan een afspraak.

Mail: Info@praktijkannemijn.nl
Bel: 06-13303386