Fall 🍁 in love with healing yourself!

Elk seizoen heeft zo z’n charme…
De herfst staat voor het loslaten van materie. Dit betekent niet dat je direct je nieuwe Iphone 8 de deur uit moet gooien 😉 maar het begint wel bij jezelf. Naar binnen keren: even checken of je nog gelukkig bent met jezelf en je levensstijl.

Herfst is bij uitstek hét seizoen voor quality time met je ziel! Buiten wordt het minder aangenaam, het is kouder, natter en donkerder. In de natuur zie je dat ook planten en dieren zich gaan terugtrekken. Zij zoeken de ruststand op voor een paar weken of maanden.

Ook voor ons mensen is dit de perfecte periode om te rusten en met jezelf in gesprek te gaan. Het is namelijk heel zinvol om te (her)ontdekken waar jij voor staat in het leven en waar je naar toe wilt. Dit proces geeft je uiteindelijk inzicht in de ballast die je met je meedraagt. Ballast die je mag loslaten. In jouw energieveld zit namelijk heel veel informatie van al jouw gedachtes en ervaringen. Het kan zo zijn dat het geheugen van je energieveld vol is komen te zitten in de loop van de tijd. En dat je ‘vastloopt’: je voelt je moe, futloos of down. Jouw systeem of jouw ziel vraagt dan om een update. Je mag loslaten!

De natuur symboliseert zo mooi het belang van het healing proces van je ziel. Dieren trekken zich terug, bomen laten hun bladeren los. En wat ga jij loslaten?

Het bewust worden van dat wat je nog met je meedraagt en wat niet meer bij jou hoort is echt superbelangrijk. Tijdens een energetische behandeling kan je de ballast door mij laten afvoeren. Je kan het zien als een versnelde manier van loslaten. Het zorgt ervoor dat je meer ruimte in je energieveld krijgt. Deze update zorgt ervoor dat je na de behandeling opgeruimd en energieker voelt! Het is dan alsof je een jas hebt uitgedaan. Je komt meer in balans en je bent straks weer klaar voor het voorjaar. Want zeg nou zelf, in de lente heb je toch geen jas meer nodig?

Ik help je graag! Bel of mail me voor een energetische behandeling.
Liefs, Annemijn

info@annemijn.nl
06-133 033 86