Healing voor meer beZieling

Je kunt niet altijd alleen maar gelukkig zijn! Wij leven in een tijd dat mensen het idee hebben dat ze continu geluk moeten ervaren. En dat is naar mijn idee niet de bedoeling.

Ken je dat? Dat je je rot voelt en dat je je best doet om die rotgevoelens niet te hoeven voelen? Dat je comfortabele afleiding zoekt om die gevoelens te ontwijken. Die afleiding kun je bijvoorbeeld zoeken in lekker eten, Netflixen, sporten, seks of gezelschap.

Die externe geluksbrengers werken tijdelijk maar op de lange duur leveren ze je echt niets op. Door afleiding te zoeken en die vervelende gevoelens te ontwijken creëer je een ‘fake gelukkig’ leven. Sterker nog: je neemt jezelf enorm in de maling!

Voor je zielensysteem is het juist goed om door sombere en donkere periodes heen te gaan. Dat klinkt waarschijnlijk een beetje vreemd. Maar zoals ik het zie is het zelfs de bedoeling om ook die klote tijd te ‘be-leven’. Dat je ervaart dat het leven niet alleen maar positief en kleurrijk is. Als je echt voor ontwikkeling en zelfliefde wilt gaan, moet je óók door de donkere fases heen. Je kan niet continu high zijn van geluk. Uiteindelijk geeft die donkere periode je een transformatie die jouw ziel laat opkleuren. En een kleurrijk leven is wat je wil, toch!?

Zelfs als je in donkere periodes je geluk zoekt in mediteren, een cursus mindfulness of in positieve mantra’s, verzacht dit alleen tijdelijk de pijn. Het is alsof je alleen een verzachtende zalf aanbrengt op je zielenpijn zonder eerst door de pijn heen te gaan. Het hebben van een donkere periode met zielepijn is belangrijk, het heeft namelijk een reinigend en helend effect op je pijnlijke wond.

Je kan namelijk alleen healen als je de zielepijn erkent en het doorleeft. En natuurlijk werkt mediteren ook en zijn mantra’s best prettig voor een positief gevoel, maar het zijn tijdelijke oplossingen. Jouw pijnlijke zielewond draag je namelijk nog steeds met je mee. Het is dus veel efficiënter om de pijn te erkennen, te ervaren en het vooral te be-leven. Pas dan zal je zielepijn genezen! Het is eigenlijk best simpel…en het scheelt je zoveel mantra’s 😉

Het niet verwerken van je zielepijn is veel heftiger en maakt het dagelijkse leven een stuk minder comfortabel.

En trouwens, hoe meer weerstand je ervaart, hoe weerbaarder je wordt en hoe groter jouw transformatie zal zijn.✨♥️

Hoe kan ik je hierbij helpen?
Als je je somber voelt, depressieve gevoelens ervaart of gewoon niet lekker in je vel zit dan kan een energetische behandeling het proces mooier, sneller en zachter laten verlopen. Ik kan je helpen inzicht te krijgen in waar je sombere gedachtes vandaan komen. Ook geven mijn behandelingen een versnelling in het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Je zult meer zelfliefde gaan ervaren: je wordt weer je eigen beste vriend. Uiteindelijk geeft een healing je meer levensenergie en daardoor ook meer levensvreugde en geluk!

Ik help je graag!

Wil je een afspraak?
Bel: 0613303386
Of
Mail: info@praktijkannemijn.nl