Wist je dat alleen de allergrootste doorzetters een burn-out krijgen?!

 

Bij een burn-out lijkt het dat alle prikkels harder binnen komen en daardoor ben je extra gevoelig. Het is net of je zenuwstelsel aan de buitenkant van je lichaam zit. Ook het geheugen van je energieveld zit dan bomvol omdat je jezelf te weinig tijd gunt om te relaxen. Je hebt dus maar één keus: met alle aandacht en liefde jouw energieveld herstellen!

De oorzaak van een burn-out komt van binnenuit. Of dat nou werk of privé gerelateerd is maakt niet uit.. Langzaam maar zeker ben je in je overlevingsmodus terecht gekomen. Je ‘hoofdkantoor’ draait overuren: je hoofd zit vol met gedachten en het contact met je lichaam ben je kwijt. Je bent compleet aan jezelf voorbijgegaan omdat je maar doorgaat en doorgaat. Een streven naar erkenning en een té groot aanpassingsvermogen (jezelf niet kunnen zijn) ligt hier meestal aan ten grondslag.
Een burn-out is in de eerste plaats ontzettend vervelend, je bent tot weinig meer in staat. Je lichaam en je geest weigeren dienst na alle gedane arbeid. Maar je kunt het ook als iets positiefs zien…, een burn-out is namelijk een wake-up call van je ziel!

Wat kun je doen als je een burn-out hebt?

Het is van belang om de stilte op te zoeken en weer met jezelf in contact te komen. Zodat je kunt herstellen van alle gebeurtenissen die je in je leven hebt meegemaakt, van alle keren dat je over je eigen grenzen bent gegaan. Jouw ziel wil geen erkenning van de buitenwereld, die wil dat jij jezelf erkent. Dat jij je weer herinnert wie je werkelijk bent en waar je gelukkig van wordt. Zodat je niet meer over grenzen hoeft te gaan maar gaat leven vanuit je eigen kern. Dan kun je jezelf weer opladen. En als je in contact komt met jezelf krijg je uiteindelijk weer een geordend hoofdkantoor. Zo’n reorganisatie geeft je enorm veel levensenergie en levensvreugde!

Wat je ziel dus doet, is je eraan herinneren dat jouw antwoorden niet te vinden zijn via Google, maar wél via je eigen zielenzoekmachine! Want die geeft pas écht antwoord op jouw levensvragen.

Volg je hart en gebruik je hoofd!

Heb jij burn-outklachten of merk je dat jouw hoofdkantoor overuren draait? Maak dan een afspraak voor een reorganisatie van je hoofdkantoor en je energieveld.

Mijn behandelingen helpen je:
– Beter te luisteren naar je lichaam en je ziel.
– Je onvervulde behoeften te erkennen.
– Je eigen grenzen beter te herkennen.
– Je leven een duidelijke richting te geven.
– Weer één te worden met jezelf.

Bel of mail mij voor een afspraak via: 06-13303386 of info@praktijkannemijn.nl

Tot in het nieuwe jaar!